top of page
Image by Alex Paganelli
JMJ_VPrincipal_RGB-01-1024x1024.png

Jornada Mundial de Joventut 2023

La Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) és una trobada de joves de tot el món amb el Papa. A més, és un pelegrinatge, una festa de la joventut, una expressió de l'Església universal i un fort moment d'evangelització del món juvenil. Es presenta com una invitació a una generació determinada a construir un món més just i solidari. Tot i la seva identitat clarament catòlica, és oberta a tothom, tant als més propers a l'Església, com als més distanciats.

En que consisteix?

Al llarg d'una setmana, joves provinents de tot el món s'allotgen, la majoria, en instal·lacions públiques (gimnasos, escoles, poliesportius…) i parroquials o en habitatges familiars. A més dels moments de pregària, comunió i esplai, els joves inscrits participen en diverses iniciatives organitzades per l'equip de la JMJ, a diferents indrets de la ciutat que els acull. Destaquen les celebracions (actes centrals) que compten amb la presència del Papa, com ara la cerimònia d'acollida i obertura, el Via Crucis, la vigília i, el darrer dia, la missa d'enviament.

VIDEOMENSAJE PARA LA 
JORNADA MUNDIAL DE LA JUVENTUD LISBOA 2023

Queridos jóvenes:

Estamos acercándonos, aunque faltan todavía varios meses, a la Jornada de la Juventud, y ya hay 400.000 jóvenes inscriptos. A mí me llama la atención y me alegra que tantos jóvenes vienen porque necesitan participar. Por ahí alguno dice: "no, yo voy por turismo". Pero el joven que viene es porque, en el fondo, tiene sed de participar, de compartir, de contar su experiencia y recibir la experiencia del otro. Tiene sed de horizontes.

Ustedes jóvenes, que ya hay 400.000 de ustedes inscritos, tienen sed de horizonte. En este encuentro, en esta Jornada, aprendan a mirar siempre el horizonte, a mirar siempre más allá. No levanten una pared delante de la vida de ustedes. Las paredes te cierran, el horizonte te hace crecer. Miren siempre el horizonte con los ojos, pero lo miren sobre todo con el corazón. Abran el corazón a otras culturas, a otros muchachos, a otras chicas, que vienen también a esta Jornada.

Prepárense para esto: para abrir horizontes, para abrir el corazón. Y gracias por haberse anotado ya con tanta anticipación. Esperemos que otros más sigan el ejemplo de ustedes. Que Dios los bendiga, que la Virgen los cuide. Recen por mí, que yo rezo por ustedes. Y no se olviden: paredes no, horizontes sí. Gracias

Xarxes socials

Estigueu atents a les nostres xarxes socials @elpoudesicar i a @lisboa2023_es perquè anirem penjant i actualitzant els detalls!

Inscripció

Ja estic inscrit,
ara la segona part!

Informació adicional

Dins la inscripció trobareu dos apartats: un per majors d'edat i l'altre per menors, ambdós casos són inscripcions individuals.

Heu de tenir en compte les dues dates límit per a inscriure's:

  • Al 1r termini (17 març) podeu obtenir un DESCOMPTE de 20 € i fer un pagament FRACCIONAT.

  • Al 2n termini (29 maig) NO hi ha descompte i és un pagament únic.

Modalitats de preinscripció

Modalitats (2).png
bottom of page