Image by Alex Paganelli
JMJ_VPrincipal_RGB-01-1024x1024.png

Jornada Mundial de Joventut 2023

La Jornada Mundial de la Joventut (JMJ) és una trobada de joves de tot el món amb el Papa. A més, és un pelegrinatge, una festa de la joventut, una expressió de l'Església universal i un fort moment d'evangelització del món juvenil. Es presenta com una invitació a una generació determinada a construir un món més just i solidari. Tot i la seva identitat clarament catòlica, és oberta a tothom, tant als més propers a l'Església, com als més distanciats.

En que consisteix?

Al llarg d'una setmana, joves provinents de tot el món s'allotgen, la majoria, en instal·lacions públiques (gimnasos, escoles, poliesportius…) i parroquials o en habitatges familiars. A més dels moments de pregària, comunió i esplai, els joves inscrits participen en diverses iniciatives organitzades per l'equip de la JMJ, a diferents indrets de la ciutat que els acull. Destaquen les celebracions (actes centrals) que compten amb la presència del Papa, com ara la cerimònia d'acollida i obertura, el Via Crucis, la vigília i, el darrer dia, la missa d'enviament.

Xarxes socials

Estigueu atents a les nostres xarxes socials @elpoudesicar i a @lisboa2023_es perquè anirem penjant i actualitzant els detalls!