top of page
Formació 1

Formació

[…] Heu de saber què creieu; heu de conèixer la vostra fe amb la mateixa precisió amb què un especialista d’informàtica coneix el sistema operatiu d’un ordinador, heu de conèixer-la com un músic coneix la seva partitura; si, heu d’estar molt més profundament arrelats en la fe que la generació dels vostres pares, a fi de poder resistir amb força i decisió els desafiaments i les temptacions del món present. […]

Benet XVI, al Pròleg del Youcat

píldora
píldora

Càpsules de Formació 2021

Pill_edited.png
píldora
píldora

La formació és molt important per a poder acompanyar als nostres joves i adolescents. Des de la Delegació de joves volem oferir els recursos i eines necessàries per a poder-ho fer. Apunta’t i gaudeix d’aquestes sessions formatives. Els joves són el futur de l’Església, necessitem el seu aire fresc.

píldora
Pill_edited.png
píldora

Aquesta formació serà realitzada telemàticament, enviarem un correu amb l’enllaç per a cada reunió. A més a més, com podreu veure es realitzaran un cop al mes amb el següent horari: 22 h a les 23:15 h.

Què he de fer per inscriure’m?

Primer entra i emplena el formulari i indica a quines càpsules de formació vols assistir.

píldora
píldora
píldora

Després fes el pagament de les formacions que assistiràs al següent compte bancari, tenint en compte que cada sessió val 4 € i si vols assistir a totes les sessions, valen 20 €.

Número de compte: ES13 2100 3502 9222 0013 0323

 

Important: A l'ingrés s'hi ha d'indicar el nom i el cognom de l'assistent i "Càpsules joves".

El pagament només es podrà fer a partir de l'1 de gener.

Pill_edited.png
bottom of page